Meer resultaten voor te koop haarlem centrum

te koop haarlem centrum
Koopwoningen in Haarlem.
Oud Schoten en Spaarndam. Ter Kleef en Te Zaanen. Westoever Noord Buitenspaarne. Tot 150 m. Meer dan 150 m. Meer dan 500 m. Meer dan 1000 m. Meer dan 2500 m. Meer dan 5000 m. Tijd in de verkoop. Sinds 1 dag. Sinds 3 dagen. Sinds 1 week. Sinds 1 maand. Sinds 6 maanden. Sinds 1 jaar. Langer dan 1 jaar. 2011 CD, Haarlem.
koop huis
Te koop aangeboden huizen in Haarlem HuizenZoeker.
Delftlaan 439 I. 2025 LW Haarlem. Makelaar: Keijser Drieman NVM Makelaars. Delftlaan 437 IIi. 2025 LW Haarlem. Makelaar: Keijser Drieman NVM Makelaars. 2012 VE Haarlem. Makelaar: A9 Makelaars. Te koop 258. 1 dag 6. 2 dagen 1. 5 dagen 45.
makelaardij haarlem
Appartement te koop Haarlem Scheepersstraat 5B Haarlem De Huizenbemiddelaar.
Nog geen 5 minuten verder fietsen kom je in het gezellige Haarlem centrum. Ideaal dus voor studie of woon-werkverkeer. De gedeelde entree en trapopgang is netjes en komt uit bij het appartement. De ruimte van het appartement is praktisch benut zodat het je aan niets ontbreekt. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met een grote raampartij en openslaand raam. Door de steigerhouten vensterbank te verbreden is een handige eet of werkplek gecreerd.
huis te koop in haarlem
Te koop: Restaurant centrum Haarlem HorecaMarktplein.nl.
mooie keuken en toilet 18 dec 17 Veenoord, DR INV/GW: 85.000. Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop aangeboden dat is gelegen in het historische centrum van Haarlem, grenzend aan de Grote Markt en met uitzicht op de St.
organza
Jansstraat 59 HAARLEM Van der Schaaf Kooijmans Makelaars BV.
Het object is deels gelegen aan de autoluwe Jansstraat en deels aan het rustige Begijnhof met groen en parkeervoorzieningen. De ligging midden in het centrum van Haarlem is werkelijk uniek. Alle voorzieningen waaronder winkels, horeca, restaurants, cultuurpodia, parkeergarage en NS station zijn op korte loopafstand gelegen. De bestemming van Jansstraat 59 is conform bestemmingsplan Maatschappelijke doeleinden en wonen op de verdiepingen. De bestemming voor Begijnhof 10 is Maatschappelijke doeleinden. De bestemming van de Begijnesteeg 1 is wonen. Verwezen wordt naar de plankaart en bestemmingsvoorschriften. De kerkzaal en parterre en kelder van Jansstraat 59 zijn ook geschikt om te worden getransformeerd naar woningen. Projectinformatie met indeling en plattegronden is op te vragen via ons kantoor. bestemmingsplan, monumentaal, kantoor, winkel, garage, herenhuis. Geen gerelateerd aanbod gevonden. Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal. Terug naar overzicht. QR-code voor dit object. Neem contact met ons op. Tip een bekende. aankoop verkoop woning taxatie verhuur huis villa aanbod huur waardebepaling bloemendaal haarlem koop verkoopstyling aankoopmakelaar nvm funda bedrijfspand hypotheek verzekering open huis nwwi bedrijfsmakelaar Jaren 30 woning.
huis kopen haarlem
Woningen Haarlem? Doorzoek alle huizen bij Spaarne Makelaars.
NIET APART TE KOOP. Te koop: twee verhuurde beleggingspanden: Lange Herenvest 104 C te Haarlem, woonhuis bestaande uit twee verhuurde etages. Raamsteeg 21 te Haarlem, bestaande uit ruime garage thans onverhuurd, verhuurde bovenwoning en twee achtergelegen verhuurde studio's. Voor indeling en. Bekijk dit object. Bekijk grote foto's.' Paul Krugerstraat 41 K HAARLEM. Totaal aantal kamers. Charmant appartement met balkon en eigen berging op unieke locatie in de voormalige Elisabeth Barbara Kerk. Dit sfeervolle appartement is zeer centraal gelegen en bevindt zich in de voormalige Elisabeth Barbara Kerk. Het appartement bevindt zich op loopafstand van Haarlem Station en het centrum van Haarlem.
Huis kopen Haarlem JRS makelaars huizen kopen, huis te koop, aankoopmakelaar, makelaar, Haarlem, huis te koop, aankoopadvies, appartement, Haarlem JRS Makelaars.
Wij weten waar de huizen te koop staan in Haarlem, maar kunnen natuurlijk meer voor u betekenen. Door onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Haarlem, Vijfhuizen, Spaarndam, Haarlemmerliede en Amsterdam kunnen wij heel nauwkeurig een waardevaststelling doen. Wat is het pand nu echt waard?
Horeca te koop en te huur in Haarlem Van Alkemare Dé Horecamakelaar Bedrijfsmakelaar in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland.
T 0226-343220 Van Alkemare vanalkemare.nl/aanbod/933/dor. horecatekoop Traditioneel Italiaans Restaurant in het centrum van Alkmaar vrpr G/I 249.000, T 0226-343220 vanalkemare.nl/aanbod/932/laa. winkelruimtetehuur 95 m2 bedrijfs-/winkelruimte in Heiloo, ook geschikt voor horeca. T 0226-343220 Van Alkemare vanalkemare.nl/aanbod/927/raa. Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Volg ons op Twitter Horeca te koop en te huur in Haarlem.
Actueel aanbod Winkelruimte in Haarlem.
In en nabij het centrum zijn diverse mogelijkheden tot parkeren, voornamelijk in parkeergarages. Het centrum van Haarlem is autoluw. Let er op als een winkelruimte koopt of huurt in Haarlem, hoe het geregeld is met de parkeervergunningen, bestemmingsplannen etcetera. Om latere moeilijkheden te voorkomen. Doorzoek het aanbod Aanbod plaatsen. Uw bedrijfsruimte toevoegen Kaart met Winkelruimte in Haarlem. Winkelruimte in Haarlem op de kaart zoeken. Uw bedrijfsruimte toevoegen Recent aangeboden Winkelruimte in Haarlem. Winkelruimte te huur. Kantoorruimte te huur en te koop.
Horeca te koop Haarlem Adhoc Horecamakelaars.
1.900, per maand. Uniek object in Stadspark de Haarlemmerhout te Haarlem te koop. Noord-Holland 80 m 2 Koop. Ter overname Restaurant ROOK in Gouda. Zuid-Holland 190 m 2 Huur. 5.500, per maand. Grootschalig restaurant in Amsterdam Centrum ter overname. Amsterdam 385 m 2 Huur.

Contacteer ons