Op zoek naar restaurants in haarlem centrum?

restaurants in haarlem centrum
De leukste restaurants in Haarlem 2018.
Niet alleen omdat je heerlijk, licht en rustig hebt kunnen eten, maar ook omdat het van zo'n' kwaliteit is dat je lichaam je er de dag daarop nog voor bedankt. Klokhuisplein 9, Haarlem, tel. Fishbar MONK De leukste restaurants in Haarlem 2018.
beleggingen
Restaurants Haarlem.
De restaurants in Haarlem zijn voornamelijk te vinden in het centrum. Maar vergeet het strand niet, ook hier veel culinair genot in zomer en winter. Food liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Wij, bloggers en echte Haarlemmers, gaan voor jou op zoek naar de hotspots.
Artist
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen ELLE Eten.
Er zitten al twee Thrill Grills in Amsterdam en dus ook één in Haarlem. Leuk detail is de menukaart die als krant gepresenteerd wordt. En de verlichte letters TG op de stenen muur geven het restaurants een Amerikaanse touch. Thrill Grill, Oude Groenmarkt 26-28, Haarlem.
VPN
De 10 beste restaurants in Centrum Haarlem TripAdvisor.
Alle restaurants in Haarlem. Populaire keukens in Haarlem. Restaurants in Wereldkeuken/internationaal in Centrum. Restaurants in Mediterraan in Centrum. Restaurants in Aziatisch in Centrum. Restaurants in Café in Centrum. Restaurants in Vis en zeevruchten in Centrum. Europese restaurants voor lunch in Centrum.
abn amro access online
De 19 allerleukste restaurants in Haarlem.
De 19 allerleukste restaurants in Haarlem. Gloednieuwe én gouwe ouwe hotspots. By Maartje Diepstraten. Frisk aan het Spaarne. Ah, Haarlem, onze favoriete verzameling postcodes onder de rook van Amsterdam. Dichter bij zee dan de hoofdstad, maar wel voorzien van dezelfde grachtenpanden. Compact en overzichtelijk maar wel op een steenworp van waar Bazaar's' HQ. Voor de Haarlemse horeca hoef je een bezoek aan de stad al helemaal niet te laten: die is om over naar huis te schrijven, waarvan akte. Welke adressen niet te missen, van gloednieuwe om te gaan testen en gouwe ouwen om naar terug te gaan? Advertentie Lees hieronder verder. Frisk aan het Spaarne. In de oude Droste chocoladefabriek aan het Spaarne, de Haarlemse gracht, huist sinds kort Frisk. Frisk aan het Spaarne, voluit. De zaak zit niet bepaald in het centrum van Haarlem: het is zelfs best even doorstappen, mocht je te voet zijn.
Restaurant Parels Haarlem.
Dat is ons motto! Ongeacht of u enkel voor een drankje naar ons toe komt of dat u zich laat verwennen door onze chef-kok, het moet goed voelen. Bij Restaurant Parels bent u altijd welkom voor een drankje, borrel, lunch of diner. Wij zijn gevestigd in het centrum van Haarlem vlak achter de Grote Markt.
In het centrum gelegen restaurants in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? In het centrum gelegen restaurants in Haarlem. Alle In het centrum gelegen restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Home Restaurant Babbels.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
De 10 beste restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Restaurants met uitzicht in Haarlem. Restaurants met zitplaatsen buiten in Haarlem. Restaurants voor diners met groepen in Haarlem. Restaurants voor late trek in Haarlem. Romantische restaurants in Haarlem. Europese restaurants voor speciale gelegenheden in Centrum. Restaurants in Aziatisch in Centrum.

Contacteer ons