Zoeken naar huis in haarlem

huis in haarlem
heren 5 Huis van Hendrik Haarlem.
In de wederopbouwwijk Parkwijk te Haarlem vormt Het Huis van Hendrik de entree van de wijk met 106 huur en koopappartementen aan een semi-openbare binnentuin. Drager van het plan is de gevouwen gevelvorm, tot stand gekomen dankzij de kromming in de Bernhardlaan en het buurblok.
makelaar velsen
Hodshon Huis Haarlem Marketing.
Aan het Spaarne in Haarlem staat het monumentale neoclassicistische patriciƫrs huis, het Hodshon Huis, dat in 1794 werd gebouwd voor de schatrijke Keetje Hodshon. Van buiten ingetogen en voornaam, van binnen rijk, uitbundig en delicaat. In 1903 werd het huis uitgebreid met een schitterende neogotische aula die uitkijkt over de tuin en het Spaarne.
inch
Huurwoning Haarlem, de NIEUWSTE huurhuizen in Haarlem.
Dat geschikt is om te huren als vrienden. Appartement te huur gezocht Haarlem 19-05-2018 Ik ben op zoek naar een appartement in Haarlem. Huis te huur gezocht Haarlem 14-05-2018 Ik ben op zoek naar een huis in Haarlem met buitenruimte.
bouwkundige keuring haarlem
Huis kopen Haarlem? Bekijk nu alle koopwoningen in Haarlem.
Koopwoningen: Huis kopen Haarlem. Woning 1 20 van 160. Sorteren op: Datum Vernieuwd. Appartement Jan Nieuwenhuijzenstraat. 2013 ZA Haarlem In een prachtig onderhouden, historisch pand in de gezellige Leidsebuurt genieten van je heerlijke bovenwoning. Welkom aan de Jan Nieuwenhuijzenstraat 11 rood in Haarlem!
kleinschalige kinderopvang in Haarlem HET BONTE HUIS Home.
Spelen en buiten zijn gaan hand in hand en we hebben dan ook een mooie buitenplek in ons kinderdagverblijf in het hartje van Haarlem We een tuintje waar we elke dag spelen en knuffelen met de dieren. HET BONTE HUIS.
Spelenderwijs leren met Spel aan Huis Dock.
Kinderen die kunnen spelen, ontwikkelen zich beter. Daarom biedt DOCK Haarlem de activiteit Spel aan Huis. Spel aan Huis is een wekelijkse activiteit, waarbij een speelcoach bij u thuis komt voor coaching en advies op maat. U en uw kind doen zo spelenderwijs nieuwe spel en leerervaringen op in een vertrouwde omgeving.
Het Groene Huis Het startpunt voor verduurzaming.
Daarnaast hebben wij een groot netwerk van lokale ondernemers welke hun groene hart op de juiste plek hebben. De Rijksstraatweg 238 in Haarlem is open op afspraak. Bel even Ed op zijn mobiel om een afspraak te maken en hij ontvangt u graag. 06-50698304 Vind ons. Het Groene Huis.
Huis huren in Haarlem? Check het aanbod!
Vrijstaand huis huren in Haarlem. Heeft u behoefte aan wat meer privacy, ga dan voor een vrijstaand huis in Haarlem. Meer weten over een huis huren in Haarlem? Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen.
Fantastisch huis in Haarlem centrum Huizen te Huur in Haarlem, Noord-Holland, Nederland.
Fantastisch huis in Haarlem centrum. Fantastisch huis in Haarlem centrum. Een heerlijk huis, in een kinderrijke buurt aan het Spaarne op 10 minuten lopen van het centrum. 5 kamers, 3 heerlijke terrassen altijd een fijne zonplek, 2 kinderkamers, 1 kamer met 2 persoonsbed, ruime luxe keuken, tv/speelkamer.
Home Gemeente Haarlem.
Dit jaar is de eerste editie van de Haarlem Jazz More Winter Editie in combinatie met de Kerstsamenzang. Het programma start al om 19.00 uur met Haarlemse artiesten. December in Haarlem. In de decembermaand is het extra gezellig in Haarlem.

Contacteer ons