Meer resultaten voor nieuwbouw haarlem centrum

nieuwbouw haarlem centrum
Nieuwbouw Haarlem de uitgelezen kans voor starters en doorgroeiers Momo Makelaardij.
In het kleinere zusje van Amsterdam vindt u niet alleen alle faciliteiten die men in een grote stad mag verwachten, maar worden dankzij een grote gebiedsontwikkeling nieuwbouw projecten in Haarlem als het ware uit de grond gestampt. Stadsdelen waar nieuwbouw Haarlem plaatsvindt. Nieuwbouw Haarlem vindt op verschillende plaatsen in Haarlem plaats. Zo maakt het gebied tussen het centrum en de Waardepolder een make-over door.
stofzuiger kieskeurig
Fantastisch wonen aan het Spaarne in Haarlem. Welk uitzicht past bij jou?
In De Scheepmaker in Haarlem woon je op een steenworp afstand van de historische binnenstad, tussen zee, Schiphol en Amsterdam. In het Scheepmakerskwartier verrijst een fraai en duurzaam nieuw appartementengebouw, dat het begin van de binnenstad markeert. Stoer, stedelijk en met verfijnde detailleringen.
dubbel glas
Nieuwbouw van Puur Makelaars actueel aanbod.
Groen en duinen Rijksmonument. Fase 2 van de unieke herontwikkeling van één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land. Bekijk nieuwbouwproject CVB Fase II. Alle woningen verkocht. Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem. Aan het Spaarne Vlakbij het centrum.
preventie assistente
SMK Haarlem nieuwbouw 12 woningen en 17 appartement.
Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving. Een bijzonder fraaie locatie aan het Spaarne naast de molen de Adriaan en het gezellige centrum van Haarlem. Het Scheepmakerskwartier bestaat uit besloten woonblokken met autoluwe tussenstraatjes.
Nieuwbouw in Haarlem De Entree.
Hier geniet je van een lommerrijke omgeving terwijl Haarlem op fietsafstand ligt. AM ontwikkelt een nieuw woongebied aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug. Het terrein wordt verder omsloten door de Transvaalstraat aan de zuidzijde, de Delistraat aan de westzijde.
Nieuwbouw Haarlem JRS makelaars nieuwbouw woning, nieuwbouwproject, huurwoning, koopwoning, nieuwbouw, Haarlem, starter woning, makelaar, Haarlem JRS Makelaars.
Kortom, het is een voordelige manier om een prachtig huis in Haarlem te vinden. Nieuwbouw biedt veel mogelijkheden, of het nu gaat om een starterswoning, koopwoning of huurwoning. Van grote projecten net buiten het centrum, tot kleinschalige nieuwbouw in de binnenstad van Haarlem.
Wonen in de Tuin van Tollenaar te Haarlem.
De karakteristieke nieuwbouw geeft gelegenheid om te wonen aan grotere en kleinere huishoudens in zowel appartementen als vrijstaande woningen. In de plint aan de Krugerkade komt commerciële ruimte. Alles binnen handbereik. Het oude centrum van de stad ligt op vijf minuten fietsen: aan de andere kant van het nabijgelegen Centraal Station van NS. De binnenstad van Haarlem beschikt over een breed aanbod van voorzieningen: je vindt hier alles voor de dagelijkse boodschappen en er zijn veel gezellige winkels voor funshoppers.
Nieuwbouw Haarlem projectoverzicht.
Louis Davids Kwartier. Zandvoort Bentveld Zandvoort Zuid Centrum. 225.000, tot 695.000., 58-193 m 2. Huren in Noorderkwartier. 945, tot 1.700, p.m. 113-119 m 2. vanaf 795, p.m. Oplevering Start: 2017. Tudorpark Buckingham Quarter. Haarlemmermeer Hoofddorp en omgeving Hoofddorp-Toolenburg-Zuid. 190.000, tot 750.000., 47-207 m 2. Haarlemmermeer Hoofddorp en omgeving Hoofddorp-Oost. 335.000, tot 530.000, Huurprijs n.n.b. 106-186 m 2. 877.500, tot 877.500., 217-217 m 2. 7 vrije kavels Waterwijk Zuid. Beverwijk Wijk 09 De Pijp en Wijkerbroek Wijkerbroek. 215.000, tot 328.500., Herman Heijermanslaan fase 2. Beverwijk Wijk 09 De Pijp en Wijkerbroek Wijkerbroek. 463.500, tot 492.000., 159-177 m 2. De Hofmeester Assumerhof. 467.500, tot 1.490.000., 142-386 m 2. Huren in Heemsuite. vanaf 745, p.m. 95-119 m 2. Log in om je favorieten op te slaan. Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Contacteer ons